Bebeklerimize Hangi Peyniri Yedirebiliriz?

Bebekler ne zaman peynir yiyebilir?

Bebeklerimiz ek gıdaya başladı. Peki ilk peyniri, ilk yoğurdu nasıl olsun? Ek gıdaya geçen bebeklere hangi peynir verilir?
Bizler de kendi bebeklerimizin ek gıda zamanlarından ve 5 yıldır müşterilerimizin sorularından yola çıkarak anladık ki en çok araştırılan beslenme ürünlerinin başında süt ürünleri geliyor. 


Tuzsuz peyniri nereden bulacağım? 
İlk yoğurdunu hazır mı alsam ben mi mayalasam? 
Kefiri evde yapamıyorum, hazırı güvenilir olur mu? 
Bir de eğer bebeğinizin inek sütü alerjisi varsa ya da besleyiciliğinin daha yüksek olmasından dolayı keçi sütü ürünleri tercih edecekseniz bu ürünlerin en güvenilir olanını nereden bulacağınız gibi soruların yanıtını aramaya başlarız. 


Tüm bu sorularınızın yanıtı olan 3 keçi sütü ürünümüzü sizlere tanıtmak istiyoruz: 

 

  1. Tuzsuz Keçi Sütünden Bebek Peyniri: Pastörize keçi sütünden üretilen bu peynir, şirden mayası ile hiç tuz ilave edilmeden üretiliyor. Tuzsuz olduğu için raf ömrü 15 gün kadar. Bu nedenle alan müşterilerimize porsiyonlara ayırarak dondurmalarını tavsiye ederiz. Bu şekilde 2 aya kadar bozulmadan tüketimi mümkün. 
     
  2. Keçi Sütünden Yoğurt: Evde keçi sütünden yoğurt mayalamak çoğu kez hüsranla sonuçlanıyor. Keçi sütü bulsanız dahi, kıvamı tutturulamaz. Pastörize keçi sütünden, özel kara maya ile mayalanan yoğurt, hem lezzetli hem de tam kıvamında! 
     
  3. Keçi Sütünden Kefir: Kefir kültürü ve probiyotik mikroorganizmalar ile üretilen bu kefir evde kefir yapamayan ve keçi sütü ürünleri tercih edenler için çok iyi bir seçenek! Arkasında çok güvenilir üreticilerin bulunduğu bu ürünleri gönül rahatlığı ile tüm aileniz için satın alabilirsiniz. www.blwmarketim.com’a girerek Türkiye’nin hangi ilinde olursanız olun, siparişinizi verebilirsiniz. Soğuk zinciri kırmamayı sağlayan özel yalıtımlı ambalaj ve buz aküleri ile gönderim yapıyoruz.
Etiketler: bebek peyniri, keçi peyniri, tuzsuz peynir
Ağustos 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR